Let's understand Mainframe
Home Tutorials Interview Q&A Quiz Mainframe Memes Contact us About us

VSAM Quiz


VSAM Quiz 11-20


    • Q11 - Data organization in KSDS is
    • A - NUMBERED
    • B - INDEXED
    • C - NONINDEXED
    • D - LINEAR
    • Answer : B - INDEXED
    View Answer
    • Q12 - The default cluster type is
    • A - LDS
    • B - RRDS
    • C - KSDS
    • D - ESDS
    • Answer : C - KSDS
    View Answer
    • Q13 - VOLUMES parameter can be specified at
    • A - data level and index level
    • B - cluster level
    • C - All of above
    • D - None of above
    • Answer : C - All of above
    View Answer
    • Q14 - The default PRINT format is
    • A - Hexadecimal
    • B - Character
    • C - Dump
    • D - None of above
    • Answer : C - Dump
    View Answer
    • Q15 - The RECORDSIZE parameter cannot be coded for
    • A - LDS
    • B - RRDS
    • C - KSDS
    • D - ESDS
    • Answer : A - LDS
    View Answer
    • Q16 - Which of the following REPRO selection parameters can be specified for an LDS?
    • A - FROMADDRESS
    • B - FROMKEY
    • C - FROMNUMBER
    • D - None of above
    • Answer : D - None of above
    View Answer
    • Q17 - Which of the following is not a modal command?
    • A - IF
    • B - ELSE
    • C - DO
    • D - GOTO
    • Answer : D - GOTO
    View Answer
    • Q18 - An alternate index can be defined for which cluster type?
    • A - KSDS and ESDS
    • B - KSDS and RRDS
    • C - KSDS only
    • D - KSDS, ESDS and RRDS
    • Answer : A - KSDS and ESDS
    View Answer
    • Q19 - A KSDS can be printed only in key order.
    • A - True
    • B - False
    • Answer : B - False
    View Answer
    • Q20 - All the parameters for LISTCAT command are required.
    • A - True
    • B - False
    • Answer : B - False
    View Answer


Advertisements






© copyright mainframebug.com
Privacy Policy